Over Reiseditie

Op deze pagina vertellen we iets meer over onszelf, over Reiseditie en onze missie met de website. Wij vinden het belangrijk om jou meer te vertellen wie de auteurs zijn en waar alle mooie foto’s, handige links en nuttige informatie vandaan komen. Voor vragen of opmerkingen verwijzen we je graag door naar onze contactpagina.

Wie zijn wij

Twee broers met een passie voor reizen, schrijven en…kwaliteit! Samen hebben we in november 2017 Reiseditie.nl overgenomen en werken sindsdien hard om de site te verbeteren. Jouw opmerkingen, vragen en suggesties zijn dan ook van harte welkom!

Bob, in het dagelijks leven SEO & CM Executive bij iProspect, is de specialist op het gebied van websites inrichten en zorgt ervoor dat we vindbaar zijn. Bob is bijzonder creatief en heeft elke dag nieuwe ideeën om Reiseditie te verbeteren.

Damy werkt als HR Adviseur in de financiële dienstverlening maar legt zich voor Reiseditie toe op het schrijven van content. Zijn gestructureerde manier van denken is nodig om alle creatieve ideeën van zijn broer om te vormen tot haalbare doelen.

Onze missie

Waartoe is Reiseditie op aarde? Simpel. Wij willen jou inspireren en ervoor zorgen dat jij net zo geniet van reizen en stedentrips als wij doen, hebben gedaan en blijven doen.

Onze werkwijze

Om jou te inspireren zetten we allereerst informatie overzichtelijk op een rij. Bij ons vind je geen lange epistels of een overdaad aan foto’s. Wij houden onze pagina’s helder en zonder poespas. Eenvoud is de sleutel van Reiseditie.

Daarnaast putten we uit eigen ervaring, checken we onze feiten en proberen we je niks te verkopen! Een voorbeeld hiervan zijn de restauranttips die je bij iedere stedentrip ziet staan. De restaurants zijn uitgekozen door een goede bekende die niks liever doet dan koken, bakken en uit eten gaan.

Alternatieve doelen met Reiseditie

Naast dat we jou hopen te inspireren met onze tips, dient de website ook een ander doel. Het is voor ons de eerste keer dat we een website bouwen en onderhouden. We hopen veel van ons project met Reiseditie te leren. Denk aan goede content leren schrijven, hoe de HTML-structuur neer te zetten, SEO toe te passen en de vormgeving perfectioneren.

Ontwikkeling van Reiseditie

We zijn begonnen met elke maand in 2018 een stedentrip te adviseren. Daarna willen we rondreizen door landen binnen Europa inzichtelijk te maken. Als dat staat, richten we ons op andere continenten. Verder experimenteren we constant met nieuwe ideeën om jou nog beter te bedienen.

We staan erg open voor jouw ideeën, wensen of vragen. Laat een berichtje achter op één van onze pagina’s of neem persoonlijk contact op.